Regio Venlo: 077-3520030
Regio Roermond: 0475-206012

info@stufkenshoorcentrum.nl
A A A

Historie van Stufkens

Stufkens Hoorcentrum is een audiciensbedrijf met de wortels diep in de stad Venlo. Kwaliteit en vakmanschap staan bij Stufkens Venlo al vanaf 1953 hoog in het vaandel. Eerst alleen als opticien maar een jaar later ook als absolute specialist op het gebied van horen. Overigens ligt de basis van Stufkens in Gorinchem waar al in 1932 de eerste optiekzaak werd gevestigd.

Stufkens Hoorcentrum is sinds 2001 gevestigd in een historisch pand aan de Deken van Oppensingel. Groei maakte het absoluut noodzakelijk om te verhuizen. Belangrijk was echter ook de bereikbaarheid. Door zich te vestigen op de Deken van Oppensingel is een uitstekende bereikbaarheid voor de klanten gegarandeerd. Ook de mogelijkheid om gratis te parkeren rondom het gebouw blijkt een absoluut pluspunt te zijn.

In 2017 is onze vestiging in Roermond geopend. Er was in Roermond behoefte aan een zelfstandige kwaliteitsaudicien en direct vanaf de start hebben wij tevreden klanten mogen ontvangen.

De medewerkers kijken met trots terug op de decennialange historie van de onderneming en werken ambitieus aan een luisterrijke toekomst met het oog gericht op permanente hoorverbetering.

In 2018 bestaat Stufkens Hoorcentrum in Venlo en Venray 65 jaar! Een jubileum waar wij trots op zijn!

Created by