Regio Venlo: 077-3520030
Regio Roermond: 0475-206012

info@stufkenshoorcentrum.nl
A A A

Headerafbeelding

De Optimale Hooroplossing

Stufkens Hoorcentrum introduceert "De Optimale Hooroplossing". Vanaf 1 januari 2013 geldt de nieuwe wet Keuzeprotocol Hoorzorg. Deze nieuwe regeling schrijft voor dat u aan de hand van een vragenlijst en audiologische tests wordt ingedeeld in een categorie. Uw zorgverzekeraar vergoedt vervolgens een deel van de kosten voor een hoortoestel uit de geselecteerde categorie.

In iedere categorie is het assortiment vrij beperkt en beschikken de toestellen niet over de nieuwste technologie. Tevens is bijbetalen voor een hoortoestel naar keuze bij de meeste zorgverzekeraars niet toegestaan. De kans is dus groot dat u via deze weg niet het optimale hoortoestel krijgt.

De vakaudiciens van Stufkens bieden daarom hun klanten "De Optimale Hooroplossing". Via deze weg kiest u voor de optimale hoortoestellen speciaal geselecteerd door Stufkens Hoorcentrum zelf. Daarbij bieden wij u een all inclusive pakket (onderhoud, garantie, batterijen, reparaties, schoonmaak en nieuwe oorstukjes) en heeft u gedurende 5 jaar geen onverwachte kosten.

Voor meer informatie: 077-3520030 of info@stufkenshoorcentrum.nl

Terug naar overzicht
De Optimale Hooroplossing
© Stufkens Hoorcentrum 2022
Created by