Regio Venlo: 077-3520030
Regio Roermond: 0475-206012

info@stufkenshoorcentrum.nl
A A A

Headerafbeelding

Second opinion

U kunt bij Stufkens Hoorcentrum terecht voor een Second Opinion. Heeft u elders hoortoestellen aangeschaft en bent u niet tevreden over het resultaat? Draagt u uw huidige toestellen niet meer, omdat ze niet aan uw wensen voldoen?

Wij gaan samen met u kijken naar de mogelijkheid om meer uit uw huidige toestellen te halen. In een intakegesprek worden uw wensen, verwachtingen en klachten in kaart gebracht. Uw toestellen worden technisch gecontroleerd en er vindt een inspectie van uw oren plaats.

Vervolgens wordt er een aantal uitgebreide gehoormetingen gedaan in de daarvoor bestemde geluidsarme audiocabine. Aan de hand van de uitslag van deze metingen, kan een reëel beeld worden geschetst van de haalbare verbetering.

De instellingen van uw hoortoestellen worden kritisch bekeken en vervolgens aangepast met gebruik van Visible Speech Mapping en Probe Microfoon Meting. Deze methodes bieden ons de gelegenheid om geluidsmetingen uit te voeren op de plaats waar deze het meest relevant zijn, namelijk vlak voor uw trommelvlies. Op deze manier kunnen we de versterking van de hoortoestellen zo optimaal mogelijk aanpassen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, mogelijkheden en tarieven. Indien uit de intake blijkt dat wij geen of weinig mogelijkheid tot verbetering zien, zullen er geen kosten in rekening gebracht worden.

Terug naar overzicht
Second opinion
© Stufkens Hoorcentrum 2022
Created by