Regio Venlo: 077-3520030
Regio Roermond: 0475-206012

info@stufkenshoorcentrum.nl
A A A

Phonak Lumity

ERVAAR HET VERSCHIL!

 

Lumity is het nieuwste toestel van Phonak, een top product van Zwitserse kwaliteit. Dit hoortoestel is speciaal ontwikkeld voor spraakverstaan in gezelschap en rumoer, zodat u in alle dagelijkse situaties weer beter verstaat.


Het verstaan van gesprekken in rumoerige situaties blijft onveranderd een grote wens van onze klanten. Phonak Lumity is speciaal ontwikkeld om deze gesprekken beter te verstaan. Sprekers recht voor u en van opzij zijn nu beter hoorbaar door de SmartSpeech™ Technology, een zeer geavanceerd richtmicrofoon systeem. In rumoer vangt u meer op van sprekers in uw directe omgeving zonder uw hoofd te hoeven draaien, een bekend nadeel van traditionele systemen. Daarbij blijft u zich ook beter bewust van uw geluidsomgeving, wat resulteert in ruimtelijker geluidsbeeld met minder luisterinspanning.

 

De uitstekende direct streaming maakt het telefoneren met smartphone en het beluisteren van de tablet of TV zeer eenvoudig. Dit kan met alle merken (iOS en Android) én u kunt snel wisselen tussen een smartphone en tablet zonder eerst de instellingen in te hoeven duiken.

De belangrijkste eigenschappen van de Lumity voor u op een rij:

  • Beter verstaan in rust en rumoer
  • Helder, natuurlijk geluid
  • Waterbestendige uitvoering
  • Oplaadbaar
  • myPhonak app op de smartphone
  • Mogelijkheid ringleidingstand
  • Universele connectiviteit via Bluetooth 


Beleef een nieuwe dimensie van hoorplezier doordat u in verbinding staat met de wereld om u heen. Test nu de Audéo Lumity vrijblijvend bij ons en ervaar het verschil!

Maak een online afspraak

Terug naar overzicht
Phonak Lumity
© Stufkens Hoorcentrum 2024
Created by