Regio Venlo: 077-3520030
Regio Roermond: 0475-206012

info@stufkenshoorcentrum.nl
A A A

Over Stufkens

Welkom bij Stufkens Hoorcentrum, het toonaangevende hoorcentrum op het gebied van hoortoestellen en aanverwante apparatuur. We zijn een begrip in Noord-Limburg en Oost-Brabant en hebben deze vertrouwde naam voornamelijk te danken aan de persoonlijke aandacht, de laagdrempeligheid, de hoogstaande service en de uitstekende kwaliteit die onze audiciens dagelijks aan onze klanten bieden.

Stufkens Hoorcentrum vertegenwoordigt verschillende merken met een zeer ruime keuze in hooroplossingen. We zijn een onafhankelijke hoorspeciaalzaak en bieden voor praktisch elk hoorprobleem de juiste hooroplossing. Onze audiciens kijken goed naar uw gehoorproblemen en begeleiden u snel en professioneel naar het passende hoorproduct op maat.

Historie van Stufkens

Stufkens Hoorcentrum is een audiciensbedrijf met de wortels diep in de stad Venlo. Kwaliteit en vakmanschap staan bij Stufkens Venlo al vanaf 1953 hoog in het vaandel. Eerst alleen als opticien maar een jaar later ook als absolute specialist op het gebied van horen. Overigens ligt de basis van Stufkens in Gorinchem waar al in 1932 de eerste optiekzaak werd gevestigd.

Stufkens Hoorcentrum is sinds 2001 gevestigd in een historisch pand aan de Deken van Oppensingel. Groei maakte het absoluut noodzakelijk om te verhuizen. Belangrijk was echter ook de bereikbaarheid. Door zich te vestigen op de Deken van Oppensingel is een uitstekende bereikbaarheid voor de klanten gegarandeerd. Ook de mogelijkheid om gratis te parkeren rondom het gebouw blijkt een absoluut pluspunt te zijn.

In 2017 is onze vestiging in Roermond geopend. Er was in Roermond behoefte aan een zelfstandige kwaliteitsaudicien en direct vanaf de start hebben wij tevreden klanten mogen ontvangen.

De medewerkers kijken met trots terug op de decennialange historie van de onderneming en werken ambitieus aan een luisterrijke toekomst met het oog gericht op permanente hoorverbetering.

© Stufkens Hoorcentrum 2024
Created by