Regio Venlo: 077-3520030
Regio Roermond: 0475-206012

info@stufkenshoorcentrum.nl
A A A

Waarom Stufkens

Stufkens Hoorcentrum is volledig onafhankelijk en zelfstandig en heeft dus de hoge kwaliteitseisen volledig in eigen hand. Snelle service, persoonlijk advies en korte levertijden leveren tevreden gezichten op bij de klanten van Stufkens. De basis van dit succes ligt ondermeer in het hoge opleidingsniveau van de deskundige medewerkers. Stufkens Hoorcentrum biedt uitstekende hoorzorg in alle facetten. Vakkennis die resulteert in eerlijk en betrouwbaar maatwerk ontworpen in een eigen, uitstekend geoutilleerd laboratorium. 

Stufkens Hoorcentrum levert hooroplossingen en maakt hiervoor gebruik van eersteklas apparatuur. Klanten die niet in staat zijn om het pand van Stufkens te bezoeken kunnen rekenen op volledig begrip. Stufkens Hoorcentrum biedt op doktersvoorschrift gehoorservice aan huis aan en bezoekt u thuis of in een zorginstelling.


Stufkens is volledig StAr gecertificeerd. StAr staat voor "Stichting Audicienregister". De stichting bewaakt de kwaliteit van de vakopleiding tot audicien en zorgt voor bij- en nascholing. De stichting stelt de kwaliteitseisen op voor de dienstverleining en de bedrijfsinrichting en controleert audiciens en audiciensbedrijven hierop.

Stufkens Hoorcentrum ligt aan het Julianapark, is prima bereikbaar en beschikt over voldoende vrije parkeerfaciliteiten. U hoeft dus niet op zoek naar een parkeerruimte en dat is een groot voordeel. U bent altijd welkom voor een gratis hoortest bij Stufkens Hoorcentrum. Hoge klantvriendelijkheid en laagdrempeligheid zijn immers van groot belang bij Stufkens Hoorcentrum.

Willem Bartels - Audicien -

Neem direct contact op met Willem

Created by