Regio Venlo: 077-3520030
Regio Roermond: 0475-206012

info@stufkenshoorcentrum.nl
A A A

Wie is Stufkens

Welkom bij Stufkens Hoorcentrum, het toonaangevende hoorcentrum op het gebied van hoortoestellen en aanverwante apparatuur. We zijn een begrip in Noord-Limburg en Oost-Brabant en hebben deze vertrouwde naam voornamelijk te danken aan de persoonlijke aandacht, de laagdrempeligheid, de hoogstaande service en de prima kwaliteit die onze audiciens dagelijks aan onze klanten bieden.

Stufkens Hoorcentrum vertegenwoordigt verschillende merken met een zeer ruime keuze in hooroplossingen. We zijn een onafhankelijke hoorspeciaalzaak en bieden voor praktisch elk hoorprobleem de juiste hooroplossing. Onze audiciens kijken goed naar uw gehoorproblemen en begeleiden u snel en professioneel naar het passende hoorproduct op maat.

Missie van Stufkens

Als Hoorcentrum vertaalt Stufkens hoogwaardige medische kennis en ontwikkelingen in concrete en herkenbare hooroplossingen voor iedereen. Stufkens heeft zich gespecialiseerd in het signaleren van specifieke hoorproblemen en het vinden van een persoonlijke hooroplossing. Maatwerk dus waarin topkwaliteit A-merken tegen eerlijke prijzen worden aangeboden. Goede hoorzorg moet voor iedereen bereikbaar en betaalbaar zijn.

Stufkens Hoorcentrum signaleert en reageert. Zo worden niet alleen hoorproblemen opgelost, maar juist ook voorkomen. Preventie van gehoorschade door de juiste gehoorbescherming is een andere discipline die bij Stufkens Hoorcentrum veel aandacht verdient. Door permanent op de hoogte te zijn van de nieuwe ontwikkelingen in het voorkomen van gehoorschade, kunnen de audiciens van Stufkens altijd een concreet advies uitbrengen. Voorkomen is immer beter dan genezen.

Visie

Stufkens Hoorcentrum is dé specialist op het gebied van slechthorendheid, hoortoestellen, aanverwante hoorhulpmiddelen en hoorbeschermers. De visie is duidelijk: klanten met een gehoorbeperking voorzien van een passende hooroplossing. Hoorcentrum Stufkens doet dit door een breed scala aan mogelijkheden aan te bieden, flexibel de cliënt tegemoet te komen en net dat stapje verder te gaan om hooroplossingen naar volle tevredenheid te laten functioneren.

Ieder hoorprobleem is uniek, de aanpak van Hoorcentrum Stufkens is dat ook

In de visie van Stufkens Hoorcentrum staat een individuele aanpak permanent centraal. Geen enkel hoorprobleem is identiek. Daarom houden de specialisten van Stufkens Hoorcentrum rekening met persoonlijke luisteromstandigheden en uiteraard ook met de individuele manier van leven en werken. Comfortabel horen en luisteren op onopvallende wijze, daar staan de audiciens van Stufkens voor. Voor jong en oud en voor elk budget.

Sander Smets - Audicien -

Neem direct contact op met Sander

Created by